Vraag uw brochure aanPlan uw belafspraak

Indirecte vloeistofkoeling

Onze vloeistofkoelers worden regelmatig ingezet voor het koelen van andere machines. Dit kan zowel direct als indirecte koeling zijn. Voor elke situatie, machine en toepassing vinden wij bij Van West Koeltechniek een oplossing.

Vraag uw offerte aan

Gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers

Ontwikkelen en assembleren onder eigen label

Enkel product of als serie ontwikkelt

Indirecte vloeistofkoeling

Indirecte koeling kan ingezet worden voor verschillende toepassingen en vloeistoffen. Onze waterbad- of waterkoelers kunnen gebruikt worden voor het koelen van glycol, zwembadwater, een ijsbad, drinkwaterreservoir of producten in de voedselindustrie. Voor het koelen van producten of machines kunnen we gebruik maken van een doorstomer of een van onze waterbadkoeler. Onze waterbadkoelers bevatten een buffervat met gekoeld water eventueel in combinatie met glycol. Door een gespiraliseerde leiding in het buffervat, kunnen andere producten of machine zowel direct als indirect gekoeld worden door onze koelers. Benieuwd of wij ook voor u een gepaste oplossing hebben? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Stel uw vraag via ons contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk onze reactie. Velden met een * zijn verplichte velden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid