Vloeistofkoelers

Wanneer u een hoogwaardige en kwalitatieve vloeistofkoeler nodig heeft, schakelt u Van West Koeltechniek in. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen en seriematig produceren van zowel lucht- als vloeistofkoelers. Hierbij streven we te allen tijde de meest hoogwaardige kwaliteit na. Wanneer u een vloeistofkoeler aanschaft via ons bedrijf, bent u verzekerd van een koeler die lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft.

Vraag uw offerte aan

Gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers

Ontwikkelen en assembleren onder eigen label

Enkel product of als serie ontwikkelt

Wat voor vloeistofkoeler heeft u nodig?

Bij Van West Koeltechniek in ’t Harde, vlak bij Zwolle, zijn we gespecialiseerd in het seriematig produceren van compacte waterkoelers als onderdeel van bijvoorbeeld koffiemachines, maar ook als doorstromers en drinkwatermachines. Daarnaast produceren wij waterbadkoelers, leidingwaterkoelers en staande drinkwaterkoelers. Drinkwaterkoelers worden regelmatig geplaatst in kantoorruimtes en vergaderzalen.

 

Ontdek ons aanbod aan vloeistofkoelers

Hieronder ziet u een selectie van mogelijke vloeistofkoelers die wij produceren. Door onze efficiënte en relatief kleine organisatie kunnen we op korte termijn de productie van uw vloeistofkoeler realiseren. In sommige gevallen kunnen we de koelers zelfs direct uit voorraad leveren. Voor alle mogelijkheden die we te hebben, vragen we u contact met ons op te nemen. U bereikt ons via het telefoonnummer +31 (0) 525 651 358, het e-mailadres info@vanwestkoeltechniek.nl of door het contactformulier in te vullen. We zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Stel uw vraag via ons contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk onze reactie. Velden met een * zijn verplichte velden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid