Vraag uw brochure aanPlan uw belafspraak

Luchtkoelers

Bent u op zoek naar een producent die een luchtkoeler van hoogwaardige kwaliteit voor u kan produceren? Dan is Van West Koeltechniek uw partner! Niet alleen zijn we bezig met het seriematig produceren van luchtkoelers, maar wij verzorgen ook het ontwerp ervan. Wanneer u specifieke wensen of eisen hebt omtrent uw luchtkoeler, zijn wij uw producent!

Vraag uw offerte aan

Gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers

Ontwikkelen en assembleren onder eigen label

Maatwerk en seriematige productie

 

Kies voor een kwalitatief sterke luchtkoeler van een expert

U kunt ons als producent inschakelen voor de ontwikkeling van luchtkoelers voor onder andere monsternamekoeling, comfortkoeling en warmteterugwinning. Deze koeltechniek zorgt voor een efficiënte koeling van de lucht. Wanneer u voor luchtkoeling aanklopt bij ons bedrijf, weet u dus zeker dat u een luchtkoeler van hoogwaardige kwaliteit aanschaft. Kies uit onze standaardvoorraad of geef uw specifieke wensen omtrent luchtkoeling aan ons door. In onze werkplaats in ’t Harde, vlak bij Zwolle, ontwerpt ons team graag een luchtkoeler op maat. Wij produceren koelinstallaties zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Ontdek wat wij als producent kunnen betekenen voor uw luchtkoeler

Bent u benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen op het gebied van luchtkoeling? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden. Bel naar +31 (0) 525 651 358 of stuur een e-mail naar info@vanwestkoeltechniek.nl. We zijn benieuwd naar uw wensen omtrent een luchtkoeler en denken als ontwerper en producent graag met u mee over de beste oplossingen voor uw situatie. Ons deskundige team staat voor u klaar!

Luchtkoeler

product beschrijving

Luchtkoeler WLKGL60

350W koelvermogen

RVS uitvoering

Elektronische regelaar

 

Luchtkoeler WLKGP12

660W koelvermogen

RVS uitvoering

Elektronische regelaar

 

Co-makership

Luchtkoeler op maat

Afgestemd op uw wensen

Beste prestaties

 

Neem contact op

Stel uw vraag via ons contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk onze reactie. Velden met een * zijn verplichte velden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid