Vraag uw brochure aanPlan uw belafspraak

Toepassingen

Van West Koeltechniek heeft voor elke toepassing de juiste koeler. Wij ontwikkelen en produceren vloeistof- en luchtkoelers en stemmen die af op wat u nodig heeft.

Vraag uw offerte aan

Gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers

Ontwikkelen en assembleren onder eigen label

Maatwerk en seriematige productie

Onze koelers kunnen een zelfstandig functionerend eindproduct zijn. Vaker zijn ze onderdeel van andere machine of toepassing. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van wat onze koelers kunnen doen. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Drinkwaterkoelers – waterkoeler

Een drinkwaterkoeler voor op kantoor, de kantine of werkplaats. Zoekt u een drinkwaterkoeler, of verkoopt uw bedrijf drinkwaterkoelers? Dan bent u bij Van West Koeltechniek aan het goede adres. Wij leveren de koeltechniek, terwijl zelf de uitstraling van de drinkwaterkoeler bepaalt. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Koffiemachines – waterkoeler

Koffiemachines bieden vaak een groot aanbod aan warme dranken. Koffies, lattes en espresso en natuurlijk heet water voor een heerlijke kop thee. Maak het aanbod van uw machine compleet door er gekoeld water aan toe te voegen. Zeker met warm weer is een verfrissend glas water een welkome aanvulling. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Warmteterugwinsysteem – luchtkoeler

Onze luchtkoelers worden vaak gebruikt in warmteterugwinsystemen. Hierdoor ontstaat een prettig woonklimaat in huis. Zoekt u luchtkoeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Indirecte koeling – vloeistofkoeler

Onze vloeistof- of waterkoelers kunnen andere machines of vloeistoffen koelen. Bijvoorbeeld voor producten in de drank- en voedselindustrie, die tijdens het productieproces gekoeld moeten worden. Produceert u machines waarbij koeling nodig is? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Horeca koeling – luchtkoeler

Van West Koeltechniek produceert luchtkoelers die onderdeel zijn van koelkasten. Bent u leverancier van horeca-apparatuur en op zoekt u een leverancier van koeling? Bijvoorbeeld buffetkoeling, flessenkoeling of bierkoeling? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Frisdrankautomaten – luchtkoeler

De luchtkoelers van Van West Koeltechniek zitten vaak in frisdrankautomaten. Bouwt u frisdrank- of andere vendingmachines en zoekt u de juiste koeling? Wij produceren deze naar uw wens exact op maat. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ozongenerator – vloeistofkoeler

Ozongeneratoren produceren veel warmte en dat moet afgekoeld worden. Ook daarvoor zijn de vloeistofkoelers van Van West Koeltechniek uitermate geschikt voor. Door middel van indirecte koeling kunnen andere machine gekoeld worden. Vaak wordt water of een mengsel van water en glycol gebruikt om de machines af te koelen. Onze vloeistof- en waterkoeler koelen vervolgens het opgewarmde vloeistof weer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Andere mogelijkheden

Staat uw toepassing er niet tussen? Bent u wel op zoek naar koeling? Van West Koeltechniek denkt graag met u mee. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van vloeistof- en luchtkoelers tot ongeveer 3kW. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Stel uw vraag via ons contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk onze reactie. Velden met een * zijn verplichte velden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid