Drinkwaterkoeler

  • ✓ Gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers
  • ✓ Duurzame koelers
  • ✓ Zelf ontworpen producten

 

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige drinkwaterkoeler? Dan biedt Van West Koeltechniek bv voor u de oplossing! Wij zijn namelijk inmiddels al bijna honderd jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van vloeistof- en luchtkoelers. Ook voor u kunnen we dus een geschikte drinkwaterkoeler realiseren.

 

Heeft u advies nodig over onze koelers?

 

Neem contact op
 

 

Een drinkwaterkoeler van hoogwaardige kwaliteit

 

Waar ons bedrijf om bekend staat, is de hoogwaardige kwaliteit die we leveren. Elke koeler heeft minimaal onderhoud nodig en is verzekerd van een lange levensduur. Wilt u graag een waterkoeler voor op kantoor, zodat uw werknemers en bezoekers koud water kunnen drinken? Of wilt u een inbouw waterkoeler voor thuis, zodat u uw visite heerlijk koud water kunt schenken? Wat uw wensen ook zijn; wij zijn u graag van dienst.

 

 

Vraag naar de mogelijkheden

 

Natuurlijk hebben we een hoop diverse vloeistofkoelers op voorraad staan. Heeft u specifieke wensen voor uw drinkwaterkoeler? Geef deze dan aan ons door. Wij kijken dan graag wat we voor u kunnen betekenen en realiseren desgewenst een drinkwaterkoeler op maat. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 525 651 358 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Het is ook mogelijk om ons online contactformulier in te vullen.