Vraag uw brochure aanPlan uw belafspraak

Waterkoeler

Met een waterkoeler zorgt u ervoor dat er altijd fris drinkwater beschikbaar is, zowel thuis als op het werk. Bij Van West Koeltechniek zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van systemen op basis van diverse koeltechnieken. Zoekt u een waterkoeler voor op kantoor of voor thuisgebruik? Wij zijn u van dienst met een koelsysteem dat past bij uw wensen!

Vraag uw offerte aan

Gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers

Ontwikkelen en assembleren onder eigen label

Enkel product of als serie ontwikkelt

Schaf een waterkoeler van de beste kwaliteit aan

Wanneer u een waterkoeler bestelt bij onze werkplaats in ’t Harde, vlak bij Zwolle, dan bent u verzekerd van meest hoogwaardige kwaliteit voor uw toepassing. Aangezien we al meer dan honderd jaar gespecialiseerd zijn op het gebied van luchtkoeling en vloeistofkoeling, bieden we u duurzame koelers aan die lang meegaan. Veel zakelijke klanten kloppen bij ons aan voor drinkwaterkoelers. Deze waterkoeler wordt dan op kantoor, in een vergaderruimte of in een wachtruimte geplaatst voor de werknemers en bezoekers die langskomen. Het is zelfs mogelijk om een ingebouwde waterkoeler voor kantoor aan te vragen.

Andere producten  voor u 

Bestel een waterkoeler voor kantoor, thuis of in uw winkel

Heeft u interesse in een van onze koelers? Bestel dan een waterkoeler voor op kantoor, bij u thuis of in uw winkel door contact met ons op te nemen. Geef direct uw specifieke wensen door wanneer het een koelsysteem op maat betreft. Bel naar +31 (0) 525 651 358 of stuur een e-mail naar info@vanwestkoeltechniek.nl. Dan bieden we u graag een offerte aan voor de productie van een waterkoeler voor op kantoor of bij u thuis.

Neem contact op

Stel uw vraag via ons contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk onze reactie. Velden met een * zijn verplichte velden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid