Vraag uw brochure aanPlan uw belafspraak

Leidingwaterkoeler kopen

Wanneer u een leidingwaterkoeler wilt kopen, zijn we u graag van dienst. Bij Van West Koeltechniek uit ’t Harde, nabij Zwolle, zijn we namelijk al zo’n honderd jaar gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers. Bij ons bent u verzekerd van de meest hoogwaardige kwaliteit. We produceren duurzame producten die lang meegaan en minimaal onderhoud nodig hebben. Voor het kopen van een leidingwaterkoeler bent u bij ons dus op de juiste plek.

Vraag uw offerte aan

Gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers

Ontwikkelen en assembleren onder eigen label

Maatwerk en serieproductie

Waarom een leidingwaterkoeler kopen een goed idee is

Leidingwaterkoelers en inbouw waterkoelers worden vaak door kantoor- en winkeleigenaren gekocht, zodat ze hun werknemers en bezoekers kunnen voorzien van heerlijk koel water. Maar dat is niet de enige reden om te kiezen voor onze koeltechniek. Door een leidingwaterkoeler te kopen als koelinstallatie, maakt u de keuze voor milieuvriendelijker water dan wanneer u waterflessen zou gebruiken. Hiermee voorkomt u het plastic afval en beperkt u de CO2-uitstoot die wordt uitgestoten door het transport van de flessen.

Ontdek de mogelijkheden voor het koelen van leidingwater

Wilt u een leidingwaterkoeler kopen voor gebruik in uw bedrijf of een andere toepassing? Neem contact op met ons bedrijf en vraag naar de mogelijkheden of een offerte. Bel hiervoor naar +31 (0) 525 651 358 of stuur een e-mail naar info@vanwestkoeltechniek.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden uw vragen over het kopen van een leidingwaterkoeler dan zo spoedig mogelijk.

Neem contact op

Stel uw vraag via ons contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk onze reactie. Velden met een * zijn verplichte velden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid