Vraag uw brochure aanPlan uw belafspraak

 

Drinkwaterkoeler

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige drinkwaterkoeler voor thuis of op de zaak? Dan biedt Van West Koeltechniek in ’t Harde, vlak bij Zwolle, de oplossing! Wij zijn inmiddels al bijna honderd jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van koelsystemen. Wij realiseren een geschikte drinkwaterkoeler voor u!

Vraag uw offerte aan

Gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers

Ontwikkelen en assembleren onder eigen label

Seriematige productie

Een drinkwaterkoeler van hoogwaardige kwaliteit laten ontwerpen

Waar ons bedrijf om bekend staat, is de hoogwaardige kwaliteit koelinstallaties die we leveren. Elke koeler heeft minimaal onderhoud nodig en is verzekerd van een lange levensduur. Wilt u graag een waterkoeler aanschaffen voor op kantoor, zodat uw werknemers en bezoekers fris water kunnen drinken? Of wilt u thuis een ingebouwde waterkoeler laten plaatsen, zodat u uw visite heerlijk koud water kunt schenken? Wij zijn zowel particuliere als zakelijke klanten graag van dienst met het ontwerpen en installeren van een drinkwaterkoeler voor koeling van leidingwater.

Vraag naar de mogelijkheden

Natuurlijk hebben we een hoop diverse vloeistofkoelers op voorraad. Heeft u specifieke wensen of toepassingen voor uw drinkwaterkoeler? Geef deze dan aan ons door. Wij kijken dan graag wat we voor u kunnen betekenen en realiseren desgewenst een drinkwaterkoeler op maat. Bel naar +31 (0) 525 651 358 of stuur een e-mail naar info@vanwestkoeltechniek.nl. Het is ook mogelijk om ons online contactformulier in te vullen.

Andere producten  voor u 

Neem contact op

Stel uw vraag via ons contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk onze reactie. Velden met een * zijn verplichte velden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid