Vraag uw brochure aanPlan uw belafspraak
 

 

Drinkwaterkoeler

Zoekt u een kwalitatief hoogwaardige drinkwaterkoeler voor thuis of op de zaak? Dan biedt Van West Koeltechniek in ’t Harde, vlak bij Zwolle, de oplossing! Wij zijn inmiddels al bijna honderd jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van koelsystemen. Ook voor u realiseren we graag de beste drinkwaterkoeler!

Vraag uw offerte aan

Gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers

Ontwikkelen en assembleren onder eigen label

Seriematige productie

Een drinkwaterkoeler van hoogwaardige kwaliteit laten ontwerpen

We staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit koelinstallaties die we ontwerpen en produceren. De koelers gaan lang mee en hebben nauwelijks onderhoud nodig. Wilt u een waterkoeler aanschaffen, die zorgt voor fris drinkwater voor uw werknemers en bezoekers? Of wilt u thuis een ingebouwde waterkoeler laten plaatsen, zodat u uw visite heerlijk koud water kunt schenken? Zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten ontwerpen en installeren wij de best mogelijke drinkwaterkoeler voor de koeling van leidingwater.

Vraag naar de mogelijkheden

Natuurlijk hebben we een hoop diverse vloeistofkoelers op voorraad. Heeft u specifieke wensen of toepassingen voor uw drinkwaterkoeler? Laat het ons dan weten. Wij hebben een oplossing, zelfs als dat een drinkwaterkoeler op maat betekent. Bel naar +31 (0) 525 651 358 of stuur een e-mail naar info@vanwestkoeltechniek.nl. U kunt ook ons online contactformulier invullen.

Andere producten  voor u 

Neem contact op

Stel uw vraag via ons contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk onze reactie. Velden met een * zijn verplichte velden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid