Vraag uw brochure aanPlan uw belafspraak

Waterbadkoeler

Heeft u een waterbadkoeler nodig, zodat u dranken en bieren gekoeld kunt tappen? Wij zijn u graag van dienst. Wij zijn al bijna honderd jaar dé specialist op het gebied van vloeistofkoeling en weten dus als geen ander hoe we een waterbadkoeler van hoogwaardige kwaliteit produceren. Heeft u specifieke wensen? Wij maken graag een ontwerp op maat voor u.

Vraag uw offerte aan

Gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers

Ontwikkelen en assembleren onder eigen label

Enkel product of als serie ontwikkelt

Hoe werkt een waterbadkoeler?

Een waterbadkoeler, ook wel bierkoeler genoemd, bevat een waterreservoir waar bierspiralen in zitten. Hiermee wordt het bier gekoeld en zo kunt u dus bier of andere dranken gekoeld tappen. Op die manier voorziet u klanten van een heerlijke gekoelde drank. Wanneer u een waterbadkoeler bestelt bij Van West Koeltechniek, bent u te allen tijde verzekerd van de meest hoogwaardige kwaliteit voor uw toepassing. Dit geldt uiteraard ook wanneer u andere vloeistofkoelers bij ons koopt. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van een leidingwaterkoeler.

Ontdek de mogelijkheden van waterbadkoeling

Als expert in vloeistof- en luchtkoelers bieden we u uiteenlopende oplossingen aan. Neem gerust eens contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Bel hiervoor naar +31 (0) 525 651 358 of stuur een e-mail naar info@vanwestkoeltechniek.nl. We zijn u graag van dienst met de ontwikkeling en productie van een op maat gemaakte waterbadkoeler in onze werkplaats in ’t Harde, nabij Zwolle.

Neem contact op

Stel uw vraag via ons contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk onze reactie. Velden met een * zijn verplichte velden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid