Waterbadkoeler

  • ✓ Gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers
  • ✓ Duurzame koelers
  • ✓ Zelf ontworpen producten

 

Heeft u een waterbadkoeler nodig, zodat u dranken en bieren gekoeld kunt tappen? Dan zijn we u bij Van West Koeltechniek bv graag van dienst. Wij zijn al bijna honderd jaar dé specialist op het gebied van vloeistof- en luchtkoelers en weten dus als geen ander hoe we een waterbadkoeler van hoogwaardige kwaliteit kunnen produceren. Heeft u specifieke wensen? Geef deze dan gerust aan ons door. Wij maken graag een ontwerp op maat voor u.

 

Heeft u advies nodig over onze koelers?

 

Neem contact op
 

 

Hoe een waterbadkoeler werkt

 

Een waterbadkoeler, ook wel bierkoeler genoemd, bevat een waterreservoir waar bierspiralen in zitten. Hiermee wordt het bier gekoeld en zo kunt u dus bier of andere dranken gekoeld tappen. Op die manier kunt u uw klanten van heerlijk gekoelde drank voorzien. Wanneer u een waterbadkoeler bestelt bij Van West Koeltechniek bv, bent u te allen tijde verzekerd van de meest hoogwaardige kwaliteit. Dit geldt uiteraard ook wanneer u andere vloeistofkoelers bij ons koopt, zoals een leidingwaterkoeler.

 

 

Ontdek onze mogelijkheden

 

Als expert in vloeistof- en luchtkoelers bieden we u uiteenlopende oplossingen. Neem gerust eens contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 525 651 358 of een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. We zijn u graag van dienst.