Vraag uw brochure aanPlan uw belafspraak

Nieuwe bedrijfsbezoek

Wethouder Henk Wessel van de Gemeente Elburg is op uitnodiging bij ons op bedrijfsbezoek geweest. Na een eerder bezoek in 2014 is Wessel door Luke Blauw meegenomen in de vernieuwde bedrijfshal, hebben we hem bijgepraat over onze manier van werken middels de LEAN methode en hebben we hem verteld over onze toekomstplannen en ontwikkelingen in de koeltechniek.

 

Luke Blauw, eigenaar Van West Koeltechniek: “We zijn trots op ons bedrijf en vinden het dan ook fijn dat de wethouder de tijd neemt ons te bezoeken. We zijn sinds 1998 gevestigd in ’t Harde en voelen ons hier erg thuis. De bereikbaarheid is voor ons een belangrijk punt. ’t Harde is centraal gelegen en dat is voor collega’s en leveranciers erg prettig.”

 

Wethouder Henk Wessel legt maandelijks een aantal bedrijfsbezoeken in de gemeente Elburg af. Zo houdt hij de binding met de lokale ondernemers en weet hij wat er speelt in de lokale omgeving. “Bij Van West Koeltechniek hebben we een mooie inkijk gekregen in het productieproces. Het is een soort keuken waar alle ingrediënten samen worden gebracht en op uiterst efficiënte en gestructureerde wijze tot een koeler worden geproduceerd.”

 

We kijken terug op een mooi bedrijfsbezoek en willen wethouder Henk Wessel bedanken voor zijn interesse!