Vraag uw brochure aanPlan uw belafspraak

Vloeistofkoelers – Doorstroomkoeler WBKSC15alu

Van West Koeltechniek bv is een koeltechnisch productiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring en gespecialiseerd in het ontwerpen en seriematig produceren van vloeistof- en luchtkoelers.

Vraag uw offerte aan

Doorstroomkoeler WBKSC15alu

De WBKSC15alu is een veelzijdige vloeistofkoeler met een groot koel vermogen. Deze doorstroomkoeler is eenvoudig aan te sluiten en vergt weinig onderhoud. De koeler kan voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden zoals een waterkoeler, bierkoeler, leidingwaterkoeler of drinkwaterkoeler. Met de elektronische regelaar kunt u eenvoudig zelf de gewenste koel parameters instellen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, mogelijkheden of advies.

Productinformatie

Download

Handleiding

Download

Type: WBKSC15alu
Buitenmaten bxdxh: 340x500x480mm
Massa: 50kg
Voeding: 230V-50Hz
Elektrisch vermogen: 540W (5/50ºC)
Koelvermogen: 1200W (5/50ºC)
Capaciteit 100l/uur
Omgeving temp: max. 32ºC
Koudemiddel: R134a
Beschermingsraad: IP44
Uitvoering: Het plaatwerk is gemaakt van roestvaststaal 304 en staal voorzien van poedercoating in de kleur zwart RAL9011. De aluminium warmtewisselaar is geïsoleerd met XPS en voorzien van een roestvaststalen tapspiraal met een diameter van Ø8.5/9.5mm en aansluitingen van 1/2’’ buitendraad. De koeler is uitgevoerd met beveiligingen voor overstroom en hoge druk. Als storingsindicatie zijn een signaallamp en een potentiaal vrij contact aangebracht. De regeling gebeurd door een elektronische regelaar met display.