Vraag uw brochure aanPlan uw belafspraak

Vitrinekoeling

Bent u fabrikant of producent van duurzame vitrinekoeling en zoekt u partner voor de koeltechniek? Dan is Van West Koeltechniek bv de partij die u zoekt. Wij zijn namelijk al zo’n honderd jaar actief als koeltechnisch productiebedrijf en weten alles over vloeistof- en luchtkoelers. We ontwerpen en produceren koelers van de meest hoogwaardige kwaliteit. Wanneer u bij ons een water- of luchtkoeler aanschaft, bent u verzekerd van een koeling die lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft.

Vraag uw offerte aan

Gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers

Ontwikkelen en assembleren onder eigen label

Maatwerk en seriematige productie

Vind de vitrinekoeling die u nodig heeft

Wanneer u een vitrinekoeling nodig heeft, kunt u bij ons kiezen uit een ruim assortiment. Naast ons standaard aanbod, bieden we u ook de mogelijkheid tot een vitrinekoeling op maat. Laat ons weten wat uw wensen en eisen zijn, dan gaan we graag voor u aan de slag met een ontwerp. Uiteraard is dit ook mogelijk wanneer u andere luchtkoelers nodig heeft, zoals een buffetkoeling, een monsternamekoeling of een comfortkoeling.

Kies voor kwaliteit

Wanneer u ons bedrijf inschakelt voor koeltechnisch apparatuur, bent u verzekerd van kwaliteit. Bij ons staan duurzaamheid en kwaliteit namelijk voorop. Bent u benieuwd naar ons aanbod of naar de mogelijkheden tot maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 525 651 358, een e-mail te sturen naar info@vanwestkoeltechniek.nl of door het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

Stel uw vraag via ons contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk onze reactie. Velden met een * zijn verplichte velden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid