Vitrinekoeling

  • ✓ Gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers
  • ✓ Duurzame koelers
  • ✓ Zelf ontworpen producten

 

Bent u de eigenaar van een horecazaak en wilt u graag een duurzame vitrinekoeling aanschaffen? Dan is Van West Koeltechniek bv de partij die u zoekt. Wij zijn namelijk al zo’n honderd jaar actief als koeltechnisch productiebedrijf en weten alles over vloeistof- en luchtkoelers. We ontwerpen en produceren koelers van de meest hoogwaardige kwaliteit. Wanneer u bij ons een vitrinekoeling aanschaft, bent u verzekerd van een koeling die lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft.

 

Heeft u advies nodig over onze koelers?

 

Neem contact op
 

 

Vind de vitrinekoeling die u nodig heeft

 

Wanneer u een vitrinekoeling nodig heeft, kunt u bij ons kiezen uit een ruim assortiment. Naast ons standaard aanbod, bieden we u ook de mogelijkheid tot een vitrinekoeling op maat. Laat ons weten wat uw wensen en eisen zijn, dan gaan we graag voor u aan de slag met een ontwerp. Uiteraard is dit ook mogelijk wanneer u andere luchtkoelers nodig heeft, zoals een buffetkoeling, een monsternamekoeling of een comfortkoeling.

 

 

Kies voor kwaliteit

 

Wanneer u ons bedrijf inschakelt voor koeltechnisch apparatuur, bent u verzekerd van kwaliteit. Bij ons staan duurzaamheid en kwaliteit namelijk voorop. Bent u benieuwd naar ons aanbod of naar de mogelijkheden tot maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 525 651 358, een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het contactformulier in te vullen.