Vraag uw brochure aanPlan uw belafspraak

Pilot productie koeling

Er zijn mooie ontwikkelingen rondom onze internationaliseringsplannen. Tijdens ons bezoek aan de Duitse Vendtra beurs voor vending machines zijn we met een Oostenrijkse partij in contact gekomen over het de levering van koeltechniek.

Voor dit bedrijf mogen we een pilot productie uitvoeren op het gebied van koeling. Dit bedrijf zocht een nieuwe partner voor hun maatwerk producten. Voor dit bedrijf is het van belang dat zij exclusiviteit behouden voor dit product.

Enkele maanden geleden zijn de eerste prototypes geleverd en door de klant beoordeeld. Zij waren erg tevreden over het resultaat. Daarom mogen wij na kleine aanpassingen beginnen met de productie van de eerste pilot van 20 stuks.

Door het optimaliseren van hun voorgaande producten zorgen we voor meer kwaliteit van het Oostenrijkse eindproduct. Hierdoor kunnen zij de energie effici├źntie en duurzaamheid van hun producten verbeteren.

De komende maanden zullen wij ook verder werken aan de optimalisatie van ons productieproces voor deze koelers. Omdat dit mogelijk in de toekomst kan oplopen tot honderden koelers per jaar en dat vanuit onze LEAN methode een andere benadering vergt.

Ben je geïnteresseerd in wat we voor jouw bedrijf op het gebied van koeltechniek kunnen verzorgen? We komen dan graag met je in contact.