Leidingwaterkoeler kopen

  • ✓ Gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers
  • ✓ Duurzame koelers
  • ✓ Zelf ontworpen producten

 

Wanneer u een leidingwaterkoeler wilt kopen, zijn we u graag van dienst. Bij Van West Koeltechniek bv zijn we namelijk al zo’n honderd jaar gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers. Bij ons bent u verzekerd van de meest hoogwaardige kwaliteit. We produceren duurzame producten die lang meegaan en minimaal onderhoud nodig hebben. Voor het kopen van een leidingwaterkoeler bent u bij ons dus op de juiste plek.

 

Heeft u advies nodig over onze koelers?

 

Neem contact op
 

 

Waarom een leidingwaterkoeler kopen een goed idee is

 

Leidingwaterkoelers en inbouw waterkoelers worden vaak door kantoor- en winkeleigenaren gekocht, zodat ze hun werknemers en bezoekers kunnen voorzien van heerlijk koel drinkwater. Maar dat is niet de enige reden om te kiezen voor onze koeltechniek. Het water uit een waterkoeler is namelijk ook gezonder. Dit komt doordat het water nogmaals gefilterd wordt door een waterfilter dat de bacteriën doodt.

 

 

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden

 

Wilt u een leidingwaterkoeler kopen? Neem dan vandaag nog contact op met ons bedrijf en vraag naar de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 525 651 358 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden uw vragen dan zo spoedig mogelijk.