Vraag uw brochure aanPlan uw belafspraak

Kwaliteit en duurzaamheid

Van West Koeltechniek bv ontwikkelt en assembleert met een klein team van vakmensen koelmachines en warmtepompen in een eigen productiehal in ’t Harde. Dit kan een zelfstandig werkend eindproduct zijn, maar ook als een onderdeel van een machine.

Vraag uw offerte aan

Gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers

Ontwikkelen en assembleren onder eigen label

Enkel product of als serie ontwikkelt

 

Vloeistofkoelers en luchtkoelers

De vloeistofkoelers worden voornamelijk gebruikt voor het koelen van drinkwater, frisdrank en bier. De luchtkoelers zijn o.a. voor koelkasten, buffetten, vitrines of afvalwaterbemonstering.

De producten worden afgezet via de groothandel, installateurs en in een enkel geval direct aan de eindgebruiker in sectoren zoals de grootkeukenindustrie, machine-industrie, offshore- industrie, horeca, laboratoria, scheepvaart, retail en bij nagenoeg alle Nederlandse ministeries.

 

Betrouwbaarheid

Van West Koeltechniek bv is:

– DEKRA gecertificeerd
– Een Kenteq gecertificeerd leerbedrijf
– Een NVKL erkent Lid.
Wij werken conform een kwaliteitshandboek gelijkwaardig aan ISO9001

 

Service

Voor service op locatie wordt een beroep gedaan op STEK- en VCA gecertificeerde servicebedrijven met een professioneel uitgeruste servicewagen. Deze bedrijven zijn bekend met onze koelers en systemen. Voor directe service heeft Van West Koeltechniek bv de beschikking over een eigen servicewagen.

Neem contact op

Stel uw vraag via ons contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk onze reactie. Velden met een * zijn verplichte velden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid