Vraag uw brochure aanPlan uw belafspraak

Koelinstallaties

Wilt u weten wat voor soort koelinstallaties het best op uw toepassing aansluiten? Van West Koeltechniek uit ’t Harde, nabij Zwolle, heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen en produceren van koelinstallaties. Daarom krijgt u van onze experts advies op maat met betrekking tot capaciteit, normen en voorwaarden wanneer u een koeling wilt aanschaffen. Wij zijn zowel zakelijke eindgebruikers als leveranciers en producenten van dienst.

Vraag uw offerte aan

Gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers

Ontwikkelen en assembleren onder eigen label

Maatwerk en serieproductie

Welke koelinstallaties zijn er mogelijk?

Om een koeling op maat te laten maken, denken we mee wat u écht nodig heeft. Welke capaciteit moeten de koelinstallaties hebben? Moet de koeling op maat ingebouwd worden bij bedrijven of in een bestaand product? Wat is de toepassing van de installatie? Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en seriematige productie van twee verschillende koelinstallaties:

Bij beide koelinstallaties is het mogelijk om de koeling op maat te laten maken. Heeft u bijvoorbeeld een op maat gemaakte leidingwaterkoeler nodig? Of bent u eerder op zoek naar een innovatieve manier van indirecte vloeistofkoeling? Wij zorgen voor een op maat gemaakte oplossing.

Vraag een offerte aan voor een standaard installatie of koeling op maat

Heeft u interesse in een van de standaard koelinstallaties? Of wilt u graag een koeling op maat laten produceren door de experts bij Van West Koeltechniek? In beide gevallen staat ons koeltechnisch bedrijf voor u klaar. We stellen een offerte op basis van uw wensen op, zodat u een duidelijke indicatie van de kosten heeft. Op basis daarvan besluit u of onze koelinstallaties een plekje bij u krijgen. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 525 651 358 of stuur een e-mail naar info@vanwestkoeltechniek.nl. Dan kijken we direct met u mee wat er mogelijk is.

Neem contact op

Stel uw vraag via ons contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk onze reactie. Velden met een * zijn verplichte velden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid