Vraag uw brochure aanPlan uw belafspraak

Inbouw waterkoeler

Heeft u interesse in een inbouw waterkoeler? Dan is Van West Koeltechniek het bedrijf dat u zoekt! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van water- en luchtkoelers en kunnen voor u, indien u dat wenst, een inbouw waterkoeler op maat maken. Uiteraard hebben we ook een vaste voorraad aan waterkoelers waar u uit kunt kiezen. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Vraag uw offerte aan

Gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers

Ontwikkelen en assembleren onder eigen label

Enkel product of als serie ontwikkelt

Een inbouw waterkoeler op de werkvloer

Veel bedrijven kiezen ervoor om een drinkwaterkoeler te plaatsen in wachtruimtes of in vergaderzalen. Door een waterkoeler te installeren, biedt u bezoekers of klanten de mogelijkheid om een bekertje met lekker koud water te drinken. Wilt u graag dat deze installatie prachtig is verwerkt in uw interieur? Kies er dan voor om een inbouw waterkoeler te laten installeren door ons bedrijf. Uiteraard zijn we ook graag particuliere klanten van dienst met hun toepassingen. Van West Koeltechniek werkt door heel Nederland vanuit haar vestiging in ’t Harde, vlak bij Zwolle.

Ontdek de mogelijkheden

Bij Van West Koeltechniek beschikken we over een ruime voorraad aan vloeistofkoelers waar u uit kunt kiezen. Zit hier toch niet de inbouw waterkoeler bij die u in gedachten heeft? Laat dit dan aan ons weten door te bellen naar +31 (0) 525 651 358, een e-mail te sturen naar info@vanwestkoeltechniek.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij denken dan graag met u mee over de mogelijkheden en ontwerpen een waterkoeler op maat.

Neem contact op

Stel uw vraag via ons contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk onze reactie. Velden met een * zijn verplichte velden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid