Vraag uw brochure aanPlan uw belafspraak

Horeca koeling

De luchtkoelers van Van West Koeltechniek worden onder andere ingezet voor verschillende soorten koeling in de horeca. Wij ontwikkelen en produceren de luchtkoelers op maat en altijd van de hoogste kwaliteit.

Vraag uw brochure aan

Gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers

Ontwikkelen en assembleren onder eigen label

Maatwerk en serieproductie

               

Luchtkoeler op maat onder private label

Bent u fabrikant of leverancier van buffetkoelers en zoekt u een leverancier van koeltechniek? Ook daarvoor bent u bij Van West Koeltechniek bv aan het juiste adres. U kunt kiezen uit ons ruime aanbod koelingen. De kans is groot dat we hiermee aan uw eisen en wensen voldoen. Laat ons weten wat u nodig hebt. Wij ontwerpen namelijk ook graag een buffetkoeling voor u op maat.

Een luchtkoeler van hoogwaardige kwaliteit

Wanneer u een koeler bestelt bij Van West Koeltechniek, heeft u de garantie van een product van hoogwaardige kwaliteit.  Wij zijn namelijk al bijna honderd jaar specialist in het ontwerpen en seriematig produceren van vloeistof- en luchtkoelers. En dus ook voor toepassingen als fustenkoeling, buffetkoeling, vitrinekoeling en waterbadkoelers. Wij verzorgen alle soorten koelingen voor de horeca.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat ons bedrijf voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 525 651 358, een e-mail te sturen naar info@vanwestkoeltechniek.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Stel uw vraag via ons contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk onze reactie. Velden met een * zijn verplichte velden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid