Vraag uw brochure aanPlan uw belafspraak

Heerde, 1971…

De afdeling koeltechniek van Van West hield zich niet meer alleen bezig met koelingen voor schepen. Er was dus ook geen reden om onderdeel te blijven van het moederbedrijf. Van West Koeltechniek ging zelfstandig verder en verhuisde ook meteen: Van Amsterdam naar het Veluwse Heerde. Hier ontwikkelde Van West Koeltechniek zich verder tot de specialist in water- en luchtkoelingen die het nu is. Met producten die je nu nog steeds iedere dag tegenkomt…

Koud glaasje water

Je vraagt je misschien af: ‘Waar zie ik jullie dan? Ik merk er nooit iets van.’ Die vraag beantwoorden we uiteraard graag. We zijn namelijk trots op wat we doen. Drink je wel eens heerlijke kop koffie uit een koffie-automaat op het werk? Kijk dan eens of je uit deze automaat ook koud water kunt halen. Gelukt? Gefeliciteerd! De kans is groot dat je ons ontdekt hebt. Want veel Nederlandse producenten van koffiemachines gebruiken de inbouwkoelers van Van West in hun automaten. En als het nodig is, maken we ze speciaal op maat.

De basis voor jouw gekoelde drankjes

En het houdt niet op bij koffie-automaten. Ook in veel drinkwaterkoelers zorgen wij ervoor dat jij een lekker koud glas water kunt tappen.. En wat te denken van de verkoopmachines waar je blikjes frisdrank, een verse salade of een belegd broodje uit kunt halen? Ook die machines blijven door onze koelers op precies de juiste temperatuur. Zodat jouw blikje cola heerlijk koel blijft en jouw lunch vers.

Geen feest zonder Van West Koeltechniek

We vieren nu ons 100-jarig bestaan. Maar eigenlijk gaat er geen feest voorbij zonder ons. Want we maken ook al jaren koelingen voor bierfusten en buffetten. Dus ook in de horeca kom je ons overal tegen. En zo zijn er nog veel meer plekken waar Van West Koeltechniek een kleine rol speelt in het leven van mensen. Daarover lees je in onze volgende verhalen meer.

En in de tussentijd, als je weer eens een frisse slok water drinkt, een vers getapt biertje voor je krijgt of een heerlijk koel blikje frisdrank of een salade uit een verkoopmachine trekt. Denk dan eens aan ons en zeg tegen jezelf:

Van West zit erachter.