Vraag uw brochure aanPlan uw belafspraak

Waterkoelers voor thuis en de horeca

Onlangs is de nieuwe website van Cool2Co gelanceerd, waarmee een ruim assortiment van waterkoelers voor thuis, in de horeca en bij bedrijven wordt aangeboden.
Luke Blauw is Cool2Co gestart om meer gebruikers van waterkoelers te kunnen bedienen.
“We produceren deze waterkoelers zelf, dit doen we met Van West Koeltechniek. Daarmee zijn we gespecialiseerd in seriematige productie van vloeistofkoelers of waterkoelers, maar verkopen we zelf geen waterkoelers aan de eindgebruiker. Cool2Co is een spin-off waarmee we een andere positionering hebben en een nieuwe markt willen aanboren.”

  

Cool2Co heeft voor zowel groot- als kleinschalig gebruik waterkoelers, doorstroomkoelers en zelfs waterbadkoelers. Zo is er altijd de juiste koeloplossing beschikbaar. In de horeca zoals bij een kleine kroeg, een opgebouwde bar op een evenement of juist bij een groot restaurant… voor elke horecagelegenheid heeft Cool2Co dé koeloplossing, passend bij de gebruiksintensiteit.

Naast de eigen producten worden ook koelers van partners verkocht. Onder andere Animo-producten zijn via Cool2Co beschikbaar. De producten worden veel thuis gebruikt, in bedrijfskantines of wachtruimtes of bij sportcentra.

Via www.cool2co.nl zijn de producten te koop, net als de verschillende toebehoren zoals kranen en thermostaten. De producten kunnen worden verzonden maar ook worden afgehaald in ’t Harde.