Vraag uw brochure aanPlan uw belafspraak

Buffetkoeling

De luchtkoelers van Van West Koeltechniek worden onder andere ingezet voor buffetkoeling. Wij ontwikkelen en produceren de luchtkoelers op maat en altijd van de hoogste kwaliteit.

Vraag uw brochure aan

Gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers

Ontwikkelen en assembleren onder eigen label

Maatwerk en serieproductie

Luchtkoeler op maat onder private label

Bent u de fabrikant of leverancier en op zoek naar buffetkoeling? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Van West Koeltechniek bv. Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod aan koelingen waar u uit kunt kiezen. De kans is groot dat u hier een exemplaar tussen vindt dat voldoet aan uw eisen en wensen. Heeft u heel specifieke wensen? Laat dit dan gerust aan ons weten. Wij ontwerpen namelijk graag een buffetkoeling voor u op maat.

Een buffetkoeling van de meest hoogwaardige kwaliteit

Wanneer u een buffetkoeling bestelt bij Van West Koeltechniek bv, bent u er te allen tijde van verzekerd dat u een koeling van hoogwaardige kwaliteit koopt. Wij hebben inmiddels namelijk al bijna honderd jaar ervaring in het ontwerpen en seriematig produceren van vloeistof- en luchtkoelers. Ook buffetkoelingen vallen hieronder, net als vitrinekoelingen en waterbadkoelers. Kortom; wij hebben alle koelbenodigdheden voor uw horecazaak.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat ons bedrijf voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 525 651 358, een e-mail te sturen naar info@vanwestkoeltechniek.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Stel uw vraag via ons contactformulier en u ontvangt zo spoedig mogelijk onze reactie. Velden met een * zijn verplichte velden.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid