Buffetkoeling

  • ✓ Gespecialiseerd in vloeistof- en luchtkoelers
  • ✓ Duurzame koelers
  • ✓ Zelf ontworpen producten

 

Bent u de eigenaar van een horecagelegenheid en wilt u graag een buffetkoeling aanschaffen voor in uw zaak? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij Van West Koeltechniek bv. Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod aan koelingen waar u uit kunt kiezen. De kans is groot dat u hier een exemplaar tussen vindt dat voldoet aan uw eisen en wensen. Heeft u heel specifieke wensen? Laat dit dan gerust aan ons weten. Wij ontwerpen namelijk graag een buffetkoeling voor u op maat.

 

Heeft u advies nodig over onze koelers?

 

Neem contact op
 

 

Een buffetkoeling van de meest hoogwaardige kwaliteit

 

Wanneer u een buffetkoeling bestelt bij Van West Koeltechniek bv, bent u er te allen tijde van verzekerd dat u een koeling van hoogwaardige kwaliteit koopt. Wij hebben inmiddels namelijk al bijna honderd jaar ervaring in het ontwerpen en seriematig produceren van vloeistof- en luchtkoelers. Ook buffetkoelingen vallen hieronder, net als vitrinekoelingen en waterbadkoelers. Kortom; wij hebben alle koelbenodigdheden voor uw horecazaak.

 

 

Vraag naar de mogelijkheden

 

Bent u benieuwd wat ons bedrijf voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 525 651 358, een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord.